De Dag van de Duurzaamheid op de Hanzehogeschool Groningen

duurzaamheid cleanwash groningen glazenwasser duurzame glazenwasser

Op 10 oktober 2018 zijn we aanwezig geweest op de Dag van de Duurzaamheid, die werd georganiseerd door de Hanzehogeschool in Groningen. Cleanwash Groningen was er bij. Dit wil een duurzame glazenwasser natuurlijk niet missen!

Zoals veel van onze klanten weten, hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en proberen wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom gebruiken wij zo min mogelijk  reinigingsmiddelen. De gebruikte schoonmaakmiddelen zijn allemaal ecologisch afbreekbaar.

Wat bij diverse sprekers op de Dag van de Duurzaamheid naar voren kwam is dat duurzaamheid meer is dan recycling en het smelten van de ijsschotsen. Onder duurzaamheid valt ook de opwekking van energie en de duurzaamheid van de mens. Denk hierbij aan de vleesconsumptie, gezonde voeding, dagelijkse beweging en ergonomisch werken.

Voor ons als duurzame glazenwasser is dit zeer relevant. We willen immers nog een lange tijd klanten verblijden met schone ramen. Daarom is het van belang dat wij ook aan de duurzaamheid van ons bedrijf denken en aan die van onze (toekomstige) werknemers.

De Dag van de Duurzaamheid heeft bevestigd dat duurzaamheid onze aandacht nodig heeft en dat we dit (nog) meer willen implementeren in de bedrijfsvoering van Cleanwash Groningen. Elke duurzame stap is een bijdrage aan een groenere wereld.

Hoe draag jij jouw steentje bij aan duurzaamheid?

Blauw Bubbels Vierkant Wit

Laat u verrassen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwsberichten en verrassende kortingen? Schrijf u dan in en ontvang elk kwartaal de nieuwste informatie van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen.

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This