Diensten glazenwasser Groningen

De glazenwasser in regio Groningen vindt u bij schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen

Flexibel

Wilt u dat wij op een specifieke dag of tijd langskomen? Dat is zeker mogelijk. Bij ons staat u als klant centraal en daarom houden wij rekening met uw agenda.

100% tevredenheid

Wij staan voor kwaliteit in schoonmaak en service en daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Neem een kijkje.

Representatief

De professionals van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen zijn representatief, houden zich aan de veiligheidsnormen en dragen ten alle tijden bedrijfskleding.

Glasbewassing, buiten en binnen

Glasbewassing kunt u met een gerust hart over laten aan schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen. Onze glazenwassers hebben ruime ervaring en werken met uiterste precisie om uw woning of kantoorpand perfect te schoon te krijgen. Kozijnen en deuren worden bij een wasbeurt standaard, en geheel gratis, mee gewassen. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten wanneer wij de schoonmaak werkzaamheden uitvoeren binnen ons werkgebied.

 

Zonnepanelen reinigen

We maken bij al onze diensten gebruik van professionele reinigingsmethoden en eigen osmosewater. Uiteraard kan osmosewater ook gebruikt worden voor de reiniging van zonnepanelen. Door zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen stijgt het rendement met 3-5%. Zonde om dit te laten liggen toch?

Regelmatig hebben wij acties met betrekking tot zonnepanelen reiniging. Vraag naar de voorwaarden.

 

Gevelreiniging

Gevelelementen, zoals windveren, boeidelen en ander houtwerk, hebben te lijden onder veel verschillende weersomstandigheden. De professionals van Cleanwash Groningen reinigen uw gevel op vakkundige wijze van vuil, aanslag en andere ongemakken.

Daarnaast zijn wij ook ervaren in het uitvoeren van een waxbehandeling op uw kozijnen. Het aanbrengen van een dunne laag wax zorgt er voor dat de kunststof kozijnen langer schoon blijven omdat de waxlaag een vuilwerende en UV-afstotende werking heeft.

 

Onze diensten op een rij

Glasbewassing

Zonnepanelen reinigen

Gevelreiniging

Carportreiniging

Dakgoten reinigen

Interieur schoonmaak

Waxbehandeling kozijnen

Neem voor overige specialistische reiniging contact met ons op

Contact de glazenwasser in de regio Groningen

Wij reageren zo snel mogelijk op uw offerte- en contactaanvraag.

4 + 11 =

Blauw Bubbels Vierkant Wit

Laat u verrassen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwsberichten en verrassende kortingen? Schrijf u dan in en ontvang elk kwartaal de nieuwste informatie van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen.

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This