Extra maatregelen Corona virus (update 23 maart 2020)

Cleanwash Groningen treft extra maatregelen tijdens werkzaamheden in verband met het COVID-19 (Corona) virus. Wat betekent dit voor u?

Update 23 maart 2020: In verband met de extra maatregelen, genomen door de regering, worden de schoonmaakwerkzaamheden op locatie uitsluitend uitgevoerd door één persoon. 

Update 15 maart 2020: In verband met de uitbreiding van de maatregelen door het kabinet, houden wij tijdens onze werkzaamheden minstens 1,5 meter afstand.

Op 12 maart 2020 heeft de overheid extra maatregelen aangekondigd betreffende het COVID-19 (Corona) virus, naar aanleiding van adviezen vanuit het RIVM. Cleanwash Groningen neemt de situatie rondom het Corona virus serieus en treft daarom extra maatregelen tijdens werkzaamheden. Bij deze maatregelen volgen wij het advies van het RIVM. 

Deze maatregelen gaan in per 13 maart 2020:

  • Wij schudden geen handen
  • Wij hebben desinfectiemiddel en papieren zakdoeken bij ons
  • Wij voeren geen werkzaamheden meer uit binnenshuis
  • Ramen die wij alleen kunnen bereiken door de woning te betreden wassen wij niet
  • Bij hoesten, kuchen of verkoudheidsverschijnselen blijven wij thuis

Daarnaast hebben wij tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden extra aandacht voor de reiniging van contactpunten, zoals deurklinken. 

Bovenstaande maatregelen treffen wij om de gezondheid van zowel u als ons te waarborgen. Verder verandert er niets en hopen wij u te kunnen verblijden met een schone woning of bedrijfspand. Mocht er in de toekomst iets veranderen dan hoort u dat uiteraard van ons. 

Heeft u vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met de informatielijn van het RIVM 0800-1351. 

Mocht u naar aanleiding van onze maatregelen nog vragen hebben? Neemt u dan binnen kantoortijden contact met ons op via 06-16946103 of info@cleanwashgroningen.nl.

Blauw Bubbels Vierkant Wit

Laat u verrassen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwsberichten en verrassende kortingen? Schrijf u dan in en ontvang elk kwartaal de nieuwste informatie van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen.

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This