Een schoon huis, particulier of zakelijk, eenmalig of vast.

Klanten waarderen onze kwaliteit

Uw mening of recensie is ons dierbaarste bezit, omdat deze ons helpt om onze diensten nóg beter te maken. We hebben gemerkt dat onze klanten onze kwaliteitsgarantie het meest waarderen. Maar hoe zorgen we dat onze kwaliteit en service gewaarborgd blijft? Wij zetten het hieronder voor u kort op een rijtje.

  • Binnen een (werk)dag een reactie
  • Een herinneringsmail voordat de afspraak plaatsvindt
  • Bij aanvang van de werkzaamheden bellen we bij u aan
  • Wij controleren samen met u de kwaliteit
  • Wij vragen achteraf om uw ervaring

Bent u overtuigd van onze kwaliteitsgarantie en wilt u meer weten over onze diensten?

Particulier of zakelijk

Wij zijn van mening dat iedereen een schone woning of pand verdient, daarom maken we geen onderscheid tussen particulier of zakelijke klanten.

Eenmalig of terugkerende afspraak

Wilt u uw woning eenmalig laten schoonmaken, dan is het u ongetwijfeld opgevallen dat veel schoonmaakbedrijven geen eenmalig bezoek uitvoeren. Bij ons is dit niet het geval. Of u wilt dat wij eenmalig langskomen of vaker, wij zijn er voor u.

Onze recensies

In een woord: fantastisch. Zeer vriendelijk en heeft verstand van zaken. Aanrader!

Hendrik-Jan, Zuidhorn

Je kunt merken dat Cleanwash met de klanten meedenkt. Ik had met spoed een glazenwasser nodig en kon bij geen enkele terecht, totdat ik dit bedrijf belde. Ze kwamen dezelfde dag nog en lopen zelfs alles met je na.

Pim, Groningen

We zijn ontzettend goed geholpen door Cleanwash. Toen ik ze benaderde werd er snel gereageerd en vervolgens hebben we een afspraak gemaakt. Cleanwash liet kort van te voren nog even weten dat ze eraan kwamen zodat we er rekening mee konden houden. Ze namen tijd voor onze wensen en na afloop waren de ramen goed schoon. Kortom: vijf sterren!

Emmely, Haren

Ramen altijd superschoon. Zeer klantvriendelijk en altijd netjes op tijd.

Alfred, Bedum

Ik ben erg blij met Cleanwash. Zij komen de afspraken na en ze zijn er op de afgesproken tijd. Je krijgt altijd een mooi resultaat!!

Iris, Noordwolde

Erg fijn om Cleanwash als glazenwasser te hebben. Dennis is helder in zijn manier van communiceren en is een echte aanpakker. Niet alleen waren de ramen erg mooi schoon, maar zelfs de kozijnen en deuren nam hij mee.

Charlotte, Groningen

De enige die daadwerkelijk met je meedenkt. Ik kreeg zelfs een mailtje dat mijn kozijnen binnenkort geverfd moesten worden i.v.m. houtrot. Super handig en verwacht je niet van een schoonmaakbedrijf.

Natasja, Grootegast

Ik ben ontzorgt van het schoonmaken van mijn ramen. Hij komt trouw elke twee maand. Maakt alles super schoon en geen ergerlijke druipers meer. Kozijn werk en de deuren mooi meegenomen. Laatste keer werd een dag verschoven ivm de storm. Anders waren mijn ramen weer direct vies geweest. Super meegedacht!

Jeanette, Hoogezand

Heerlijk dat je niet thuis hoeft te zijn wanneer ze langskomen. Als je dan thuis komt dan is alles weer lekker schoon. Hoge kwaliteit en goede service. Christine, Harkstede

Altijd vrolijk! En maakt ontzettend goed schoon. Vooral de duurzame werkwijze is een pluspunt.

Elske, Groningen

Geen valse beloftes, maar doen gewoon wat ze beloven. Precies en professioneel. Zoals het hoort.

Freddy, Roden

Vriendelijk, klantgericht en de ramen waren mooi schoon. Een betrouwbaar bedrijf.

Anke, Noordwolde

Ons appartement werd schoongemaakt door Cleanwash. Er werd netjes en op tijd gewerkt.

Arjo, Hoogezand

Ik heb veel negatieve ervaringen gehad met glazenwassers. Zo had ik steeds krassen op de ramen en waren de kozijnen nog steeds vies. Toch maar dit bedrijf gebeld en ze hebben tot nu toe alleen nog maar goed werk geleverd. Hierdoor is het voor mij een positieve ervaring!

Astrid, Groningen

Dennis komt maandelijks langs om de ramen van onze winkel te wassen. Perfecte service!

Rudi, Groningen

Snel geholpen, zeer vriendelijk. Een aanrader wanneer je een betrouwbare glazenwasser wilt.

Hendrik, Niekerk

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over onze diensten of ontvangt u graag een offerte? Bij ons weet u zeker dat u binnen een (werk)dag een reactie terug heeft. Bijzonder? Bij Cleanwash Groningen vinden wij dit heel normaal.

Blauw Bubbels Vierkant Wit

Laat u verrassen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwsberichten en verrassende kortingen? Schrijf u dan in en ontvang elk kwartaal de nieuwste informatie van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen.

U heeft zich succesvol ingeschreven!