Waarom onze werkwijze wordt beoordeeld met 5 sterren.

Werkwijze

Zorg dragen voor uw huis of pand, dat is onze werkwijze. Zo wordt uw contactaanvraag binnen een (werk)dag verwerkt en behandeld. Hierdoor weet u zeker dat u snel kan genieten van de hoge kwaliteit van onze schoonmaak.

Flexibel

Doordat wij erg flexibel zijn tijdens het inplannen van afspraken, kunnen wij rekening houden met uw agenda. Dit zorgt er ook voor dat u sneller geholpen wordt en eerder kunt genieten van uw schone huis.

Door onze werkwijze en proactieve instelling zorgen wij voor een uitstekende service, hoge kwaliteit en een perfecte schoonmaak!

Service

Service is voor ons net zo belangrijk als de kwaliteit die wij leveren. Zo houden wij de staat van uw woning voor u in de gaten. Zien wij dat er onderhoud aan uw woning moet gebeuren, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Dát is de service die u mag verwachten van Cleanwash.

Wilt u onze kwaliteit en service zelf ontdekken?

Aantal plaatsen werkzaam

Aantal klanten

%

Onze inzet

De founder van Cleanwash Groningen

Mijn naam is Dennis van der Woude en ik ben de founder en eigenaar van Cleanwash. Ik ben mijn eigen schoonmaakbedrijf gestart vanwege mijn passie voor ondernemen en klantcontact. Wat mij motiveert? Mezelf onderscheiden op het gebied van schoonmaak, kwaliteit en service.

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen over onze diensten of ontvangt u graag een offerte? Bij ons weet u zeker dat u binnen een (werk)dag een reactie terug heeft. Bijzonder? Bij Cleanwash Groningen vinden wij dit heel normaal.
Blauw Bubbels Vierkant Wit

Laat u verrassen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwsberichten en verrassende kortingen? Schrijf u dan in en ontvang elk kwartaal de nieuwste informatie van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen.

U heeft zich succesvol ingeschreven!