We stellen ons graag aan u voor

glazenwasser in aduard oldekerk haren groningen leek roden grijpskerk grootegast zuidhorn cleanwash groningen glazenwasserij glasbwassing schoonmaakbedrijf

Iedereen heeft wel eens tegen het onderhoud van de woning opgekeken. Ieder onderkomen, of het een huur- of koophuis is, heeft regelmatig onderhoud nodig. Denkt u hierbij aan schoonmaken binnenshuis of het wassen van de ramen. Mogelijk maakt u gebruik van zonnepanelen om uw steentje bij te dragen aan een groenere wereld. Wist u ook dat deze jaarlijks gereinigd moeten worden om het rendement te behouden?

Uitbesteden

De zorg voor uw dierbare onderkomen neemt tijd in beslag. De dakgoten legen zich immers niet vanzelf. Maar wat nu als u geen tijd heeft voor het onderhoud of u het lastig vindt om op hoogte te werken? Misschien besteedt u uw kostbare tijd liever aan andere bezigheden dan aan het schoonmaken van uw huis. Er zijn tal van redenen denkbaar waarom u de zorg over uw woning wilt laten uitbesteden.

Cleanwash Groningen

Wij zijn schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen en wij nemen uw zorgen uit handen. Door middel van professionele reinigingstechnieken, duurzame schoonmaakmiddelen en zorgvuldigheid, voorzien wij veel mensen van een schoon thuis. En dit allemaal met een lach op ons gezicht.

Daarnaast staan wij voor Full Service. Dit betekent dat wij ten alle tijden met u meedenken en daarnaast u op de hoogte houden van de staat van uw woning. Dienen uw kozijnen geschilderd te worden of heeft u een wespennest? Cleanwash Groningen meldt het direct dezelfde dag. Niet voor niets krijgen wij van onze klanten gemiddeld 5 sterren. Hier zijn wij erg dankbaar voor!

Wilt u ook dat wij uw zorgen uit handen nemen of wilt u meer informatie? Wij staan ten alle tijden voor uw klaar via telefoon, mail of de Facebook-chat. Verder kunt u veel informatie vinden op onze website.

Tot ziens, bij Cleanwash Groningen.

Blauw Bubbels Vierkant Wit

Laat u verrassen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwsberichten en verrassende kortingen? Schrijf u dan in en ontvang elk kwartaal de nieuwste informatie van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen.

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This