Welk water gebruikt de glazenwasser eigenlijk?

welk water gebruikt de glazenwasser osmosewater

‘Hoe krijgen jullie de ramen streeploos schoon?’ Het is een vraag die door klanten vaak aan onze glazenwassers wordt gesteld. Ons geheim is een goede reinigingsmethode en water in de meest pure vorm, ook wel osmosewater genoemd, maar wat dat precies is? Dat lees je hier.

Osmosewater is een veel gebruikt begrip in de glazenwasserswereld. Zonder dit water is de kans klein dat de ramen streeploos schoon worden. Veel glazenwassers gebruiken water dat door grote bedrijven wordt geproduceerd, maar wij hebben ons eigen systeem. Het voordeel hiervan is dat wij nooit te weinig water bij ons hebben en dat wij ten alle tijden langs kunnen komen om uw woning te reinigen.

Hoe ontstaat osmosewater?

Door middel van speciale zuiverringsystemen wordt het leidingwater ontdaan van kalk, ijzer, natrium, kalium, magnesium, lood, zouten en organische vervuiling. Het zuiveringssysteem maakt gebruik van speciale membranen met een poriëngrote van slecht 0.0001 micron, waardoor geen enkel deeltje wordt doorgelaten. Zo krijg je uiteindelijk schoon en puur water wat uitstekend geschikt is voor reiniging en schoonmaak.

Wist je dat bleek en chloor helemaal geen schoonmaakmiddelen zijn? Lees hier meer.

Verschillende osmosesystemen, verschillende resultaten

Er is echter wel een verschil tussen de systemen. Enkel een omgekeerd osmosesysteem verwijderd alle vuildeeltjes, virussen, zware metalen, bacteriën, medicijnen en pesticiden uit het water. Het maakt gebruik van speciale voorfilters én geavanceerde membranen. Cleanwash Groningen beschikt over een eigen omgekeerde osmosesysteem waardoor u gegarandeerd voorzien bent van streeploos schone ramen.

Duurzame schoonmaakmethode

De magie van osmosewater is dat er zelfs zonder schoonmaakmiddelen gereinigd kan worden omdat het water zo puur is. Hierdoor kan er dus op een hele duurzame manier schoongemaakt worden, wat natuurlijk een mooie bijkomstigheid is.

Het water van de glazenwasser is dus een bijzondere uitvinding. Er is geen extra schoonmaakmiddel nodig en er is geen kans op vervelende druipers of vieze ramen (mits de ramen goed worden gewassen). Ben je overtuigd van de magie van osmosewater, maar is een eigen osmosesysteem iets teveel van het goede? Neem gerust contact op met Cleanwash Groningen.

Blauw Bubbels Vierkant Wit

Laat u verrassen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwsberichten en verrassende kortingen? Schrijf u dan in en ontvang elk kwartaal de nieuwste informatie van schoonmaakbedrijf Cleanwash Groningen.

U heeft zich succesvol ingeschreven!

Share This