Diensten

Op zoek naar een betrouwbare partner in schoonmaak?

Wij helpen u aan een schoon huis, meer vrije tijd en minder zorgen. CleanComfort noemen wij dat.

Glasbewassing

Door middel van professionele glasbewassing voorkomt u onnodig onderhoud aan uw woning. Het zorgt dat uw woning netjes en schoon blijft en daarnaast ook nog eens langer mee gaat. Zo heeft u minder onderhoud op de korte en lange termijn.

Meer info

Zonnepanelen schoonmaken

Veel mensen verliezen onnodig rendement op hun zonnepanelen. Door ze jaarlijks vakkundig te laten reinigen stijgt het rendement tot wel 3-5%. Zonde om dit te laten liggen toch?

Meer info

Houtwerk schoonmaken

Windveren en ander houtwerk hebben te lijden onder veel verschillende weersomstandigheden. Geef ze een langere levensduur en laat houtwerk regelmatig door een professional schoonmaken.

Meer info

Dakgoten schoonmaken

Het niet schoonmaken of leeghalen van dakgoten kan tot vervelende situaties leiden. Voorkom verstopping of lekkage in uw huis en laat dakgoten halfjaarlijks leeghalen en schoonmaken.

Meer info

Kunststof kozijnen waxen

Het in de was zetten van kunststof kozijnen is nodig om verkleuring tegen te gaan. Een tijdrovende klus. Houd uw kunststof kozijnen mooi door ze te laten waxen.

Meer info

Overig

Zoekt u een dienst, maar staat deze niet in ons dienstenoverzicht? Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op

Heeft uw bedrijfspand ook aandacht nodig?

Naar zakelijke dienstverlening