Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Als het regelmatig regent is het fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over de doorstroming van de dakgoot. Het schoonmaken van de dakgoten is ook van belang voor het voorkomen van lekkages en de levensduur van de dakgoot. Onze professionals maken dakgoten schoon en vuilvrij volgens onze CleanComfort werkwijze. Zo heeft u minder kans op verstopping en lekkages.

“Onze goot liep over omdat onze afvoer compleet verstopt was. De graspollen groeide over de dakgoot heen. Cleanwash Groningen heeft deze vakkundig verwijderd en heeft ervoor gezorgd dat het water weer goed wegloopt.”

Dakgoten schoonmaken zorgt voor:

 Geen verstoppingen

Geen overstromende dakgoten

Minder kans op lekkage

Goede afwatering

na dakgoten schoonmaken

Wat betekent dakgoten schoonmaken voor u?

Het voorkomen van verstoppingen en daarmee lekkages en wateroverlast is erg belangrijk, maar het voorkomen van gevaarlijke situaties ook. Op grote hoogtes dakgoten schoonmaken kan een gevaarlijke klus zijn. Hoe fijn zou het zijn als u deze klus aan een specialist kan over laten die ook nog eens grondig te werk gaat?

Dakgoten schoonmaken

Bij het schoonmaken van de dakgoten van uw woning wordt door ons vuil uit uw dakgoot verwijderd. U kunt hierbij denken aan bladeren, takken, algen en mos, maar ook aan ander vuil zoals vuurwerkresten. Dit kan tot wel 7 meter hoog. Het resultaat? Een goede waterafvoer en minder kans op overstromingen of lekkages. Allemaal zonder dat u de ladder op moet.

Controle van uw woning

Bij het schoonmaken van de dakgoten kijken wij ook naar de staat van uw woning. Meestal zijn dit plaatsen waar u niet vaak komt. Wanneer wij aandachtspunten zien, zoals een wespennest of afbladderende verf, dan melden wij dit direct, zodat u op tijd maatregelen kan treffen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw woning. Uw zorgen wegnemen is de essentie van onze CleanComfort filosofie.

Dakgoten schoonmaken uitbesteden?

 Goede afwatering

Minder kans op overstromingen of lekkages

Geen onveilige situaties

Geen zorgen wanneer het regent

Minder kans op wateroverlast in uw tuin

Het leeghalen van de dakgoten van uw woning kan soms een gevaarlijk zijn. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag.

Ja, ik wil verstopping en lekkage voorkomen