Glasbewassing zakelijk

Wilt u ook zorgeloos ondernemen?

Naast dat het fijn is om een professionele en verzorgde indruk achter te laten op uw klanten is glasbewassing ook van belang voor de levensduur van uw bedrijfspand. Deze wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mee laten gaan. Met onze ruime ervaring, kennis en kunde zorgen we niet alleen voor een schoon, maar ook duurzaam resultaat. Zo heeft u minder onderhoud op korte en lange termijn, wat u als ondernemer veel zorgen bespaart.

U kunt bij ons onder andere terecht voor telescoopbewassing en traditionele glasbewassing, maar ook voor het schoonmaken van houtwerk of gevelbeplating. Bij het wassen van ramen nemen wij kozijnen en deuren standaard mee. Welk deel van uw pand heeft aandacht nodig?

Professionele schoonmaak levert u het volgende op:

 Zorgt dat u extra tijd kan besteden aan uw bedrijf

Bezorgt u meer licht in het pand

 Geeft een representatieve en verzorgde uitstraling

Zorgt voor een langere levensduur van uw kozijnen en gevelbeplating

Resulteert in schone ramen zonder frustrerende strepen

Benieuwd wat een zakelijke schoonmaakpartner voor uw bedrijf kan doen?

Glasbewassing en schoonmaak is meer dan ‘even een doekje erover’. Hoe fijn zou het zijn als u het schoonmaken van uw bedrijfspand over kan laten aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Een die u als ondernemer begrijpt en rekening houdt met uw planning. Wij werken om uw medewerkers heen of komen voor of na sluitingstijd zodat u en uw medewerkers geen hinder ondervinden. Als resultaat van onze CleanComfort filosofie hebben wij volle aandacht voor uw wensen en het onderhoud van uw bedrijfspand.

Waar we u o.a. mee kunnen helpen

Telescoopbewassing

Door middel van een telewashsysteem kunnen wij ramen tot 15 meter hoog schoonmaken, zonder een hoogwerker te gebruiken. We produceren ons eigen osmosewater met ons osmose systeem en hebben hierdoor een ruime watervoorraad, waardoor we nooit tekort komen. Wij gebruiken verschillende telescoopstelen, elk geschikt voor een specifieke ondergrond zodat er geen krassen ontstaan. Het resultaat? Streeploos schone ramen, kozijnen en deuren.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

In sommige situaties heeft traditionele glasbewassing de voorkeur. Bijzonder glas of moeilijk bereikbare plekken kunnen ook met de hand worden gewassen. Wij gebruiken hiervoor professionele inwassers en wissers, die samen met onze technieken zorgen voor streeploos schone ramen. Bij traditionele glasbewassing gebruiken wij duurzame schoonmaakmiddelen, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Wilt u zich volledig kunnen focussen op uw onderneming?

Extra tijd voor uw onderneming

Representatieve en professionele uitstraling van uw bedrijfspand

Langere levensduur van gevelbeplating en kozijnen

Meer licht in het pand

Schone ramen zonder frustrerende strepen

Geen hinder ondervinden van de schoonmaakprofessionals

De schoonmaak van uw pand kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen hiervoor overnemen, zodat u verder kan met het runnen van uw onderneming. Wij gaan direct voor u aan de slag. Tientallen bedrijven gingen u voor.

Ja, ik wil een zakelijke schoonmaakpartner