Glasbewassing zakelijk

Zorgeloos ondernemen

Glasbewassing is belangrijk voor de levensduur van uw pand. Ook zorgt het voor een professionele uitstraling en meer lichtinval. Wij zorgen voor een schoon en duurzaam resultaat. Zo heeft u minder onderhoud. En kunt u zorgeloos ondernemen.

Heeft uw pand aandacht nodig? Wij zorgen voor uw pand. Dit doen wij met glasbewassing, maar ook met het schoonmaken van houtwerk of gevelbeplating.

Professionele schoonmaak zorgt voor:

 Meer tijd en aandacht voor uw bedrijf

Meer licht in het pand

 Professionele indruk op klanten en partners

Uw pand gaat langer mee

Geen hinder voor u en uw medewerkers

Wat betekent een betrouwbare schoonmaakpartner voor u?

Zakelijke schoonmaak is niet alleen goed voor het onderhoud. Uw pand laat ook een verzorgde indruk achter bij klanten en partners. Wij houden rekening met uw plannen. Zo komen wij bijvoorbeeld buiten openingstijden langs. En is er geen hinder. Wij hebben volle aandacht voor u en uw pand. Zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Telescoopbewassing

Met de telescoop wassen wij ramen tot 15 meter hoog. Dit doen wij zonder hoogwerker. Wij gebruiken verschillende telescoopstelen. Elk geschikt voor een specifieke ondergrond. Wij gebruiken ons eigen osmosewater. Zo ontstaan er geen strepen of krassen. En hebben we altijd voldoende water.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Ramen wassen met de hand is soms beter dan de telescoopsteel. Bijvoorbeeld als uw pand bijzonder glas heeft, zoals glas in lood. Ook bij moeilijk bereikbare plekken kunnen we kiezen soms voor traditionele glasbewassing. Ook dan gebruiken wij professioneel materiaal. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken wij duurzaam schoonmaakmiddel als wij ramen wassen met de hand.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Wilt u zorgeloos ondernemen?

Meer tijd en aandacht voor uw bedrijf

Professionele indruk op klanten en partners

Uw pand gaat langer mee

Meer licht in het pand

Geen strepen op de ramen

Geen hinder voor u en uw medewerkers

Het onderhoud van uw bedrijfspand kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen overnemen, zodat u zorgeloos kunt ondernemen. Wij gaan voor u aan de slag.

Ja, ik wil een zakelijke schoonmaakpartner