Glasbewassing

Glasbewassing: helder zicht en minder onderhoud

Naast dat het fijn is om door heldere ramen naar buiten te kijken is glasbewassing ook van belang voor de levensduur van uw kozijnen. Deze wilt u natuurlijk zo lang mogelijk mee laten gaan. Met onze ruime ervaring en precisie zorgen we niet alleen voor een schoon, maar ook duurzaam resultaat. Zo heeft u minder onderhoud op korte en lange termijn.

U kunt bij ons onder andere terecht voor telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Wij nemen daarbij kozijnen en deuren standaard mee. Welke schoonmaakmethode heeft uw voorkeur?

Cleanwash maakt nu een poosje de ramen van ons appartement schoon (2 hoog). Gaat heel erg goed. Altijd mooi schoon en erg handig aangezien ik er zelf niet bij kan. Ik ben erg tevreden.

160x80 sterren recensie cleanwash

Derk, Groningen

Ik ben erg blij met Cleanwash. Zij komen de afspraken na en ze zijn er op de afgesproken tijd. Je krijgt altijd een mooi resultaat!!

160x80 sterren recensie cleanwash

Iris, Groningen

Professionele glasbewassing levert u het volgende op:

Meer licht in uw woning

 Helder zicht

Behoud van kozijnen

Streeploos schoon

  • Kozijn Vies Woning
  • Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Benieuwd wat glasbewassing voor uw woning kan doen?

De keuze van opzetborstels, schoonmaakmiddelen en de juiste schoonmaaktechnieken zorgen voor dat streeploze resultaat met nét dat beetje extra. Glasbewassing is meer dan alleen ‘even boenen en klaar’. Met professionele glasbewassing zorgt u dat uw woning netjes en schoon blijft en ook nog eens langer meegaat. Hoe fijn zou het zijn als u het schoonmaken van uw ramen en kozijnen over zou kunnen laten aan een ervaren glazenwasser? Een die de volle aandacht heeft voor het onderhoud van uw woning en werkt volgens de CleanComfort filosofie.

Waar we u o.a. mee kunnen helpen:

Telescoopbewassing

Door middel van telescoopbewassing kunnen wij ramen tot 15 meter hoog schoonmaken, zonder een hoogwerker te gebruiken. We produceren ons eigen osmosewater en hebben hierdoor een ruime watervoorraad, waardoor we nooit tekort komen. Wij gebruiken verschillende telescoopstelen, elk geschikt voor een specifieke ondergrond zodat er geen krassen ontstaan. Het resultaat? Streeploos schone ramen, kozijnen en deuren.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

In sommige situaties heeft traditionele glasbewassing de voorkeur. Bijzonder glas of moeilijk bereikbare plekken kunnen ook met de hand worden gewassen. Wij gebruiken hiervoor professionele inwassers en wissers, die samen met onze technieken zorgen voor streeploos schone ramen. Bij traditionele glasbewassing gebruiken wij duurzame schoonmaakmiddelen, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Glasbewassing uitbesteden?

 Minder zorgen en meer vrije tijd

Meer licht in uw woning

Helder zicht vanuit huis

Minder onderhoud

Schone ramen zonder frustrerende strepen

Glasbewassing kost veel energie en is niet zomaar klaar. Laat ons uw zorgen hiervoor overnemen. Besteed uw vrije tijd waaraan u dat wil, dan gaan we direct voor u aan de slag. Meer dan 2500 mensen gingen u voor.

Ja, ik wil glasbewassing uitbesteden