Glasbewassing

Glasbewassing

Door ramen wassen gaan uw kozijnen langer mee. En het zorgt voor meer licht in huis. Wij zorgen voor een schoon en duurzaam resultaat. Dat komt door onze ervaring en oog voor detail. U heeft minder onderhoud op korte en lange termijn.

Wij doen telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Kozijnen en deuren nemen wij standaard mee.

Ik ben erg blij met Cleanwash. Zij komen de afspraken na en ze zijn er op de afgesproken tijd. Je krijgt altijd een mooi resultaat!!

Iris, Groningen

Cleanwash maakt nu een poosje de ramen van ons appartement schoon (2 hoog). Gaat heel erg goed. Altijd mooi schoon en erg handig aangezien ik er zelf niet bij kan. Ik ben erg tevreden.

Derk, Groningen

Professionele glasbewassing zorgt voor:

Een lichter huis

 Onbelemmerd zicht

Minder onderhoud aan kozijnen

Schone ramen zonder strepen of krassen

Kozijn Vies Woning
Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Wat betekent glasbewassing voor u?

Ramen wassen is meer dan boenen. Wij gebruiken professionele opzetborstels, schoonmaakmiddelen technieken. En zorgen voor uw huis. Wij geven het onze professionele aandacht en laten uw huis netjes en schoon achter. Dat betekent schone ramen en kozijnen die lang mee gaan, zonder zorgen.

Telescoopbewassing

Met de telescoop wassen wij ramen tot 15 meter hoog. Dit doen wij zonder hoogwerker. Wij gebruiken verschillende telescoopstelen. Elk geschikt voor een specifieke ondergrond. Wij gebruiken ons eigen osmosewater. Zo ontstaan er geen strepen of krassen. En hebben we altijd voldoende water.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Ramen wassen met de hand is soms beter dan de telescoopsteel. Bijvoorbeeld als uw huis bijzonder glas heeft, zoals glas in lood. Ook bij moeilijk bereikbare plekken kunnen we kiezen soms voor traditionele glasbewassing. Ook dan gebruiken wij professioneel materiaal. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken wij duurzaam schoonmaakmiddel als wij ramen wassen met de hand.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Glasbewassing uitbesteden?

 Meer vrije tijd

Een lichter huis

 Onbelemmerd zicht

Minder onderhoud aan kozijnen

Schone ramen zonder strepen of krassen

Het onderhoud van uw woning kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag. Meer dan 2500 klanten gingen u voor.

Ja, ik wil glasbewassing uitbesteden