Houtwerk schoonmaken

Houtwerk schoonmaken

Door schoonmaken gaat houtwerk langer mee. De verf beschermt het hout. Hoe langer de verf mee gaat, hoe langer het hout goed blijft. Daarom is schoonmaken van houtwerk erg belangrijk. Het zorgt ook dat de kleur en glans van de verf behouden blijft. Uw huis ziet er fris en schoon uit. En het scheelt onderhoud op de korte en lange termijn.

Tijdens ons werk controleren wij de staat van het hout. Zien wij iets wat uw aandacht nodig heeft? Dan geven wij dit door.

Houtwerk schoonmaken zorgt voor:

Bescherming van verfwerk

Verf ziet er langer mooi uit

 Controle verfwerk

 Houtwerk gaat langer mee

Houtrot voorkomen

voor en na het houtwerk schoonmaken cleanwash groningen
voor en na het houtwerk schoonmaken cleanwash groningen

Houtwerk schoonmaken

Windveren, daklijsten en de dakoversteek noemen wij houtwerk. Meestal heeft uw huis veel houtwerk. Daarom kost houtwerk schoonmaken veel tijd.

Wij maken houtwerk schoon met osmosewater een een telescoopsteel. Vuil verdwijnt en er blijven geen vlekken of strepen achter. Soms maken wij moeilijk bereikbare plekken ook ook met hand schoon. Zo heeft u altijd schoon en stralend houtwerk.

Houtwerk controleren

Ons doel met de CleanComfort werkwijze is uw zorgen over het onderhoud van uw huis overnemen. Dit betekent ook het controleren van de staat van uw huis. Zoals het houtwerk. Maken wij houtwerk voor u schoon? Dan hoeft u zich geen zorgen over de staat. Komen wij iets tegen? Bijvoorbeeld houtrot? Dan melden wij dit direct.

Als iemand een glazenwasser nodig heeft. Ik kan Dennis van harte aanbevelen. Vriendelijk, professioneel overkomen en kijkt mee hoe de staat van schilderwerk en kozijnen zijn. En het belangrijkste de ramen, houtwerk en zonnepanelen zijn weer schoon zonder strepen.

Martie, Noordwolde

Wilt u houtwerk ook goed houden?

 Lange kleur en glans van verfwerk

Houtwerk gaat langer mee

Geen zorgen om de staat van het hout

Uw woning ziet er fris uit

Het schoonmaken van houtwerk kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag.

Ja, ik wil het houtwerk goed houden