Houtwerk schoonmaken

Houtwerk schoonmaken: langer genieten van het schilderwerk

Een frisse en heldere uitstraling van uw woning. Een heerlijk vooruitzicht, niet waar? Naast het visuele aspect is houtwerk schoonmaken ook van belang voor het behoud van de glans en kleur van het schilderwerk. Hier wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. De verf dient ook als bescherming van het hout. Zonder deze beschermlaag zou er bijvoorbeeld houtrot kunnen ontstaan. Met onze CleanComfort werkwijze en ruime ervaring zorgen we niet alleen voor schoon houtwerk, maar ook voor minder onderhoud op korte en lange termijn.

U kunt bij ons onder andere terecht voor het schoonmaken van houtwerk, waarbij we ook direct de staat van het hout controleren. Heeft u de jaarlijkse schoonmaakbeurt al gepland?

Houtwerk schoonmaken levert u het volgende op:

Frisse en heldere uitstraling

 Behoud van het glans en kleur van het schilderwerk

 Langere levensduur houtwerk

Houtrot tegengaan

  • voor en na het houtwerk schoonmaken cleanwash groningen
  • voor en na het houtwerk schoonmaken cleanwash groningen

Waar we u o.a. mee kunnen helpen:

Houtwerk schoonmaken

De windveren, de daklijsten en de dakoversteek, het valt allemaal onder houtwerk. Houtwerk schoonmaken is dus een zeer tijdrovende klus bij het onderhouden van uw woning. Wij reinigen houtwerk met osmosewater en ons telewashsysteem, zodat vuil snel verdwijnt en er geen druipers of andere vlekken achterblijven. Moeilijk bereikbare plekken hebben soms wat extra aandacht nodig en maken we daarom met de hand schoon. Het resultaat? Stralend schoon houtwerk, waar de buren jaloers op zullen zijn!

Houtwerk controleren

Ons doel met de CleanComfort werkwijze is uw zorgen over het onderhoud van uw woning overnemen. Dit betekent dat het controleren van de staat van uw woning hier een onderdeel van is. Hieronder valt ook het controleren van het houtwerk. Wanneer wij het houtwerk voor u schoonmaken hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat. Mochten wij iets tegenkomen, zoals bijvoorbeeld houtrot, dan melden we dit direct.

Als iemand een glazenwasser nodig heeft. Ik kan Dennis van harte aanbevelen. Vriendelijk, professioneel overkomen en kijkt mee hoe de staat van schilderwerk en kozijnen zijn. En het belangrijkste de ramen, houtwerk en zonnepanelen zijn weer schoon zonder strepen.

160x80 sterren recensie cleanwash

Martie, Noordwolde

Wilt u het houtwerk ook goed houden?

 Behoud van kleur en glans schilderwerk

Langere levensduur houtwerk

Geen zorgen om de staat van het hout

Nette en verzorgde uitstraling van uw woning

Het schoonmaken van houtwerk kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen hiervoor overnemen, zodat u uw tijd kan besteden aan andere dingen. Wij gaan direct voor u aan de slag.

Ja, ik wil het houtwerk goed houden