Kunststof kozijnen in de was zetten

Langer genieten van uw kunststof kozijnen

Goed onderhouden kunststof kozijnen zijn laag in onderhoud en dragen bij aan de schone indruk van uw woning. Het is daarbij belangrijk om ze eenmaal per jaar te voorzien van een grondige onderhoudsbeurt. Door het laten aanbrengen van was gaat u veroudering en verkleuring tegen. De was beschermt de kozijnen en voorkomt dat vuil en andere aanslag kan hechten aan het kunststof. U kunt zo langer genieten van de mooie kleur en glans.

Met onze ervaring en CleanComfort filosofie zorgen we dat uw kozijnen worden voorzien van een beschermende laag zodat de kleur en glans langer behouden blijven. Sommige poetsmiddelen kunnen uw kozijnen namelijk ernstig beschadigen omdat ze bestaan uit bijtende vloeistoffen. Wat zou dat zonde zijn! Wij voeren onze werkzaamheden uiteraard uit met professionele middelen, zoals speciale kunststof was, zodat het kunststof niet beschadigd. Heeft u de jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw kozijnen al gepland?

Het in de was zetten van kunststof kozijnen levert u het volgende op:

 Weerbaar tegen weersinvloeden

Vuil hecht minder snel

Gaat vergeling en veroudering tegen

Glans blijft behouden

Benieuwd wat kozijnen waxen voor uw woning kan doen?

Het juiste materiaal, schoonmaakmiddel en ervaring zorgen wij ervoor dat uw kozijnen voorzien worden van een beschermende laag was. Het waxen van kozijnen is niet ‘maar een beetje opwrijven‘. Met een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt u ervoor dat de levensduur van uw kozijnen wordt verlengt en u tegelijkertijd vergeling en aanslag tegengaat. Hoe fijn zou het zijn als u deze zorgen uit handen kan geven aan vakmensen met verstand van schoonmaakzaken?

Waar we u o.a. mee kunnen helpen:

Kunststof kozijnen waxen

Kunststof kozijnen zijn laag in onderhoud maar hebben jaarlijks een grondige onderhoudsbeurt nodig. Door middel van speciale kunststof was voorzien wij uw kunststof kozijnen van een beschermende laag. We doen dit secuur en met professionele materialen. Daarnaast houden wij ook de staat van uw woning in de gaten. Heeft u een wespennest of is er iets anders wat uw aandacht nodig heeft? Dan geven wij dit direct aan u door. Het resultaat? Langer genieten van uw stralende kunststof kozijnen en minder zorgen om uw woning.

Kunststof kozijnen polijsten

Heeft u een kras op uw kunststof kozijnen? Door middel van het polijsten van gladde kunststof kozijnen kunnen wij de meeste deukjes en krassen in de kozijnen verwijderen. Daarnaast verdwijnt de grauwe gloed en krijgen de kozijnen weer glans. Wij polijsten met professionele materialen, technieken en polijstpasta om zo tot het beste resultaat te komen. Nadat wij uw kozijnen hebben gepolijst zien ze er stralend uit en heeft uw woning weer een frisse uitstraling. Vervolgens is het van belang dat de kozijnen in de was worden gezet om ze zo lang mogelijk te beschermen tegen vuil en weersinvloeden.

Wit u de verkleuring en veroudering van uw kozijnen ook tegengaan?

 Langer behoud van kleur en glans

Verwijderen van beschadigingen zoals deukjes en krassen

Langere levensduur van kunststof kozijnen

Frisse uitstraling van uw woning

Minder onderhoud en minder zorgen

Het in de was zetten van de kunststof kozijnen neemt veel tijd in beslag. Laat ons uw zorgen hiervoor overnemen. Zo kan u genieten van uw extra vrije tijd en gaan wij direct voor u aan de slag.

Ja, ik wil veroudering en verkleuring van de kozijnen tegengaan

“Onze kunststof kozijnen waren niet meer de mooiste en we hadden de hoop bijna opgegeven dat ze weer schoon konden worden. Cleanwash Groningen heeft onze kozijnen gepolijst en in de was gezet. Wat een metamorfose. Onze huis is er zeker van opgeknapt.”

160x80 sterren recensie cleanwash