Kunststof kozijnen in de was zetten

Kunststof kozijnen waxen

Kunststof kozijnen kunnen lang mooi blijven. Zonder onderhoud kunnen ze snel geel worden door de zon. Wilt u veroudering en verkleuring tegengaan? Dan kunt u ze 1 keer per jaar laten waxen. De was beschermt de kozijnen. En zorgt dat vuil niet kan hechten aan het kunststof. Zo houden de kozijnen hun glans en kleur.

Sommige poetsmiddelen kunnen uw kozijnen beschadigen door hun bijtende werking. Deze tasten het kunststof aan. Wij gebruiken professionele niet-agressieve wasmiddelen. En zorgen dat uw kozijnen beschermt blijven tegen vuil en verkleuring.

Het in de was zetten van kunststof kozijnen levert u het volgende op:

 Beschermt de kunststof

Vuil hecht minder snel

Minder vergeelde en verouderde kozijnen

Meer glans

Geen beschadiging van kunststof

Wat betekent kozijnen waxen voor u?

Kozijnen waxen kost tijd en is soms een plakkerige klus. Wij brengen een beschermende laag aan op uw kozijnen. Dit doen wij met niet-agressieve wasmiddelen en professionele technieken. Zodat uw kozijnen langer glanzen en op kleur blijven. Ze zijn beter beschermt tegen het weer. Zo heeft u geen zorgen. En geen plakkerige handen.

Kunststof kozijnen waxen

Kunststof kozijnen zijn laag in onderhoud. Ze moeten 1 keer per jaar goed onderhouden worden. Wij brengen dan een beschermde waslaag aan op het kunststof. Dit doen wij vakkundig en precies. Daarna wrijven we dit met een speciale doek in. Zo vergelen de kozijnen minder snel. En houden ze glans.

Kunststof kozijnen polijsten

Met polijsten kunnen wij de meeste oneffenheden op de kozijnen verwijderen. Ook verdwijnt de grauwe gloed en krijgen de kozijnen meer glans. Heeft u een kras op uw kunststof kozijnen? Wij polijsten de kozijnen met speciale polijstpasta en komen zo tot het beste resultaat. Daarna brengen wij een beschermde laag aan tegen vuil en het weer. Zo heeft u glanzende kozijnen zonder krassen.

“Onze kunststof kozijnen waren niet meer de mooiste en we hadden de hoop bijna opgegeven dat ze weer schoon konden worden. Cleanwash Groningen heeft onze kozijnen gepolijst en in de was gezet. Wat een metamorfose. Onze huis is er zeker van opgeknapt.”

Wilt u ook veroudering en verkleuring van uw kozijnen voorkomen?

 Langere glans en kleur

Verwijderen van oneffenheden

Bescherming tegen vuil en het weer

Geen gele of grauwe kozijnen

Minder onderhoud en minder zorgen

Het polijsten en waxen van kunststof kozijnen kost veel tijd. En is soms een plakkerig klusje. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag.

Ja, help mij de veroudering en verkleuring van de kozijnen voorkomen