Zonnepanelen schoonmaken

Zonnepanelen schoonmaken

Zonne-energie is duurzaam. Meestal zijn uw energiekosten lager met zonnepanelen. Hoe schoner de zonnepanelen, hoe meer zonne-energie ze opnemen. Zijn uw zonnepanelen vies? Dan stopt het vuil de opname van zonne-energie. U kunt dan wel 3 tot 5 % zonne-energie verliezen per jaar.

Het schoonmaken van zonnepanelen in het voorjaar laat ze optimaal werken in de zomer, als de zonsterkte fel is en de dagen lang. Wij maken de zonnepanelen schoon met een zachte borstel en kalkvrij water. Het paneel beschadigt niet en er komt geen vocht tussen de lagen van het paneel. Ook zorgen we dat er geen kalklaag ontstaat, en dat het paneel optimaal werkt.

Zonnepanelen schoonmaken zorgt voor:

  Meer zonne-energie

Frisse woning

Minder energiekosten

Zonnepanelen gaan langer mee

voor en na zonnepanelen schoonmaken cleanwash groningen 2
zonnepanelen voor en na schoonmaken cleanwash groningen 1

Wat betekent zonnepanelen schoonmaken voor u?

Zonnepanelen zijn kwetsbaar. Door krassen en kalk wekken ze minder zonne-energie op. Wij maken zonnepanelen schoon met speciale opzetborstels en osmosewater. En doen dit met zorg. Zo wekken ze zoveel mogelijk zonne-energie op. En heeft u minder zorgen, om uw huis en uw energierekening.

Zonnepanelen schoonmaken

Met telescoopbewassing maken wij zonnepanelen op hoogte schoon. Wij gebruiken dan geen hoogwerker. Zo ontstaan er geen onveilige situaties. Met osmosewater verwijderen wij vuilresten. De zonnepanelen zijn schoon, zonder strepen of vuil. Met onze speciale borstels maken we grondig schoon. Zonder krassen. Zo heeft u een fris huis en zonnepanelen die optimaal werken.

Zonnepanelen controleren

Ons doel met de CleanComfort werkwijze is uw zorgen over het onderhoud van uw huis overnemen. Dit betekent ook het controleren van de staat van uw huis. Zoals de zonnepanelen. Maken wij zonnepanelen voor u schoon? Dan hoeft u zich geen zorgen over de staat. Komen wij iets tegen? Bijvoorbeeld beschadigingen? Dan melden wij dit direct.

Als iemand een glazenwasser nodig heeft. Ik kan Dennis van harte aanbevelen. Vriendelijk, professioneel overkomen en kijkt mee hoe de staat van schilderwerk en kozijnen zijn. En het belangrijkste de ramen, houtwerk en zonnepanelen zijn weer schoon zonder strepen.

Martie, Noordwolde

Wilt u ook de meeste zonne-energie opwekken?

Minder energiekosten

Frisse woning

Zonnepanelen gaan langer mee

Geen onveilige situaties

Geen beschadigingen, vuil of kalk

Meer vrije tijd en minder zorgen

Het schoonmaken van zonnepanelen kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag.

Ja, ik wil de meeste zonne-energie opwekken