Zonnepanelen schoonmaken

Zonnepanelen schoonmaken: genieten van de zon met rendement

Schone zonnepanelen zorgen voor een frisse eerste indruk van uw woning. Naast het uiterlijk heeft het schoonmaken van zonnepanelen ook invloed op het rendement. Zonne-energie is een duurzame manier van energie en het hebben van zonnepanelen kan veel energiekosten besparen. Wanneer zonnepanelen niet worden schoongemaakt stopt vuil de opname van zonne-energie. Dit verlies in rendement kan oplopen tot 3-5 procent per jaar. Zonde om dit te laten liggen, niet waar?

Met onze expertise en CleanComfort werkwijze zorgen we dat uw zonnepanelen het rendement behouden en dat uw woning een schone en frisse indruk geeft. Natuurlijk is professioneel materiaal, zoals speciale opzetborstels, onmisbaar, omdat dit krassen op de panelen voorkomt.

Wanneer kunnen we bij u langskomen?

Het schoonmaken van zonnepanelen levert u het volgende op:

  Optimale opname van zonne-energie

Een frisse uitstraling van uw woning

Behoud van rendement

Langere levensduur van zonnepanelen

  • voor en na zonnepanelen schoonmaken cleanwash groningen 2
  • zonnepanelen voor en na schoonmaken cleanwash groningen 1

Benieuwd wat reiniging voor uw zonnepanelen kan doen?

Materiaal van hoge kwaliteit, de juiste opzetborstels, osmosewater en schoonmaak technieken zorgen samen voor een duurzame reiniging van de zonnepanelen. Het schoonmaken van zonnepanelen is een delicate klus en niet ‘even een emmer met water erover’. Met het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf zorgt u ervoor dat uw woning en stralend uit ziet. Daarnaast verliest u niet onnodig rendement op uw zonnepanelen en voorkomt u dat de panelen beschadigen. Hoe fijn zou het zijn als u deze zorgen uit handen kan geven aan vakmensen met verstand van schoonmaakzaken?

Waar we u o.a. mee kunnen helpen:

Zonnepanelen schoonmaken

Door middel van telescoopbewassing kunnen wij ook zonnepanelen op grote hoogte reinigen, zonder het gebruik van een hoogwerker. We gebruiken osmosewater, dat vuilresten verwijdert. Daarnaast laat het geen strepen of vervuilende elementen achter, zodat de panelen stralend schoon zijn. Door het gebruik van verschillende telescoopstelen en speciale borstels voorkomen we krassen op de zonnepanelen. Het resultaat is een fris uitziende woning met schone zonnepanelen die volop duurzame energie kunnen produceren.

Controle van uw woning

Als wij uw zorgen uit handen nemen, doen wij meer dan schoonmaken alleen. Wij werken volgens onze CleanComfort filosofie. Dit betekent onder andere dat wij ook de staat van uw woning in de gaten houden. Zien wij tijdens het schoonmaken dat er aandachtspunten zijn, zoals bijvoorbeeld houtrot? Dan melden wij dit dezelfde dag nog. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om het onderhoud van uw woning en kunt u zich bezighouden met andere voor u belangrijke zaken.

Wilt u het rendement op uw zonnepanelen behouden?

Behoud van het rendement op uw zonnepanelen

Een schone woning

Langere levensduur van de zonnepanelen

Geen onveilige situaties

Schone zonnepanelen, zonder beschadigingen

Meer vrije tijd en minder zorgen

Het schoonmaken van zonnepanelen is een belangrijk onderdeel voor het behouden van rendement, maar kost vaak veel tijd. Daarnaast kan het ook leiden tot gevaarlijke situaties. Laat ons uw zorgen overnemen. U houdt tijd over voor andere belangrijke dingen en wij gaan direct voor u aan de slag.

Ja, ik wil mijn rendement behouden

Als iemand een glazenwasser nodig heeft. Ik kan Dennis van harte aanbevelen. Vriendelijk, professioneel overkomen en kijkt mee hoe de staat van schilderwerk en kozijnen zijn. En het belangrijkste de ramen, houtwerk en zonnepanelen zijn weer schoon zonder strepen.

160x80 sterren recensie cleanwash

Martie, Noordwolde