Glazenwasser Groningen

Glazenwasser in Groningen: meer vrije tijd en minder zorgen

Er is niets fijner dan naar buiten kijken door heldere streeploos schone ramen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat uw kozijnen zo lang mogelijk meegaan. Onze glazenwassers met ruime ervaring zorgen in Groningen niet alleen voor helder zicht, maar ook voor een duurzaam resultaat. Dit betekent minder onderhoud aan uw woning in Groningen op de korte en lange termijn.

Wij bieden onze kennis en kunde onder andere aan op het gebied van telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Wij nemen kozijnen en deuren hierbij standaard en gratis mee. Gunt u uw woning ook een langere levensduur?

Een professionele glazenwasser levert u het volgende op:

 Meer licht in huis

Behoud van kozijnen

 Helder zicht

Geen frustrerende strepen of druipers

  • Kozijn Vies Woning
  • Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Cleanwash Groningen als uw glazenwasser in Groningen

De juiste schoonmaakmethodes die zorgen voor dat streeploze resultaat. De keuze van opzetborstels, schoonmaakmiddelen en de juiste schoonmaaktechnieken. Glasbewassing is meer dan alleen ‘een doekje erover’. Met passende glasbewassing zorgt u dat uw woning beter onderhouden wordt en langer meegaat. Hoe fijn zou het zijn als u het schoonmaken van uw ramen en kozijnen zou kunnen uitbesteden aan een glazenwasser met kennis van zaken? Een die werkt volgens de CleanComfort filosofie?

Waar wij u o.a. mee kunnen helpen

Telescoopbewassing

Bij telescoopbewassing maken wij gebruik van ons eigen geproduceerde  osmosewater. We hebben hierdoor een ruime watervoorraad en hebben daardoor altijd voldoende water om uw ramen te wassen. Daarnaast gebruiken wij verschillende telescoopstelen die elk geschikt zijn voor specifieke ondergronden, waardoor er geen krassen ontstaan op uw ramen. Zonder het gebruik van een hoogwerker kunnen wij tot 15 meter hoogte uw ramen schoonmaken en nog steeds een streeploos schoon resultaat garanderen.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Bij bijzondere glassoorten of moeilijk bereikbare plekken is het soms nodig om op de traditionele manier ramen te wassen. Dit doen wij met professionele inwassers, wissers en professionele schoonmaaktechnieken. De ramen worden zo met de grootste zorg met de hand streeploos schoongemaakt. Wij gebruiken bij traditionele glasbewassing uitsluitend duurzame schoonmaakmiddelen, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Ik ben erg blij met Cleanwash. Zij komen de afspraken na en ze zijn er op de afgesproken tijd. Je krijgt altijd een mooi resultaat!!

160x80 sterren recensie cleanwash

Iris, Groningen

Cleanwash maakt nu een poosje de ramen van ons appartement schoon (2 hoog). Gaat heel erg goed. Altijd mooi schoon en erg handig aangezien ik er zelf niet bij kan. Ik ben erg tevreden.

160x80 sterren recensie cleanwash

Derk, Groningen

Ik ben super tevreden. Kan weer door blinkende ramen kijken. Top glazenwasser!

160x80 sterren recensie cleanwash

Jaap, Groningen

Streeploos schoon zicht in Groningen?

 Extra tijd voor andere belangrijke dingen

Meer licht in uw woning

Langere levensduur van ramen en kozijnen

Geen zorgen om het onderhoud van uw woning

Schone ramen zonder frustrerende strepen

De schoonmaken van de ramen kost veel tijd en energie. Besteed het uit. Dan kunt u doen waar u uw extra vrije tijd aan wilt besteden en nemen wij de zorgen voor uw woning over. We gaan direct voor u aan de slag. Meer dan 2500 mensen gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in Groningen