Glazenwasser Grootegast

Glazenwasser in Grootegast: meer vrije tijd en minder zorgen

Wat is er nou fijner dan naar buiten kijken door streeploos schone ramen? Naast schone ramen is het natuurlijk ook belangrijk dat uw kozijnen zo lang mogelijk meegaan. Onze glazenwassers hebben veel ervaring in Grootegast en zorgen niet alleen voor een helder zicht, maar ook voor een duurzaam resultaat. Dit zorgt voor minder onderhoud aan uw huis in Grootegast op de korte en lange termijn.

Op het gebied van telescoopbewassing en traditionele glasbewassing bieden wij u graag onze kennis en kunde aan. De deuren en kozijnen nemen we bij een wasbeurt standaard mee. Wil u ook de levensduur van uw woning verlengen?

Een professionele glazenwasser levert u het volgende op:

 Behoud van kozijnen

Helder zicht

 Meer licht in huis

 Geen frustrerende druipers of strepen

  • Kozijn Vies Woning
  • Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Cleanwash Groningen als uw glazenwasser in Grootegast

Glasbewassing is meer dan alleen ‘een doekje erover’. De juiste schoonmaakmethodes die zorgen voor dat streeploze resultaat. De keuze van opzetborstels, schoonmaakmiddelen en de juiste schoonmaak technieken.  Met de juiste glasbewassing zorgt u dat uw woning beter onderhouden wordt en langer meegaat. Hoe fijn zou het zijn als u het schoonmaken van uw ramen en kozijnen zou uitbesteden aan een glazenwasser met kennis van zaken? Een die werkt volgens de CleanComfort filosofie en u volledig ontzorgt?

Waar wij u o.a. mee kunnen helpen

Telescoopbewassing

Bij telescoopbewassing kunnen we een een streeploos schoon resultaat garanderen tot wel 15 meter hoog. Zonder het gebruik van een ladder of hoogwerker. Door gebruik te maken van verschillende telescoopstelen hebben we altijd de juiste steel voor iedere klus of ondergrond. door de verschillende borstels voorkomen we krassen op de ramen. Omdat wij ons eigen osmosewater maken, hebben we altijd voldoende water beschikbaar om uw ramen weer brandschoon te maken.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

 Op moeilijk bereikbare plekken of bijzondere glassoorten is het soms nodig om op de traditionele manier ramen te wassen. Dit doen wij met professionele schoonmaaktechnieken, inwassers en wissers. Met de grootste zorg trekken we u ramen streeploos schoon. Bij traditionele glasbewassing gebruiken wij uitsluitend duurzame schoonmaakmiddelen, zodat we het milieu zo min mogelijk belasten.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

“Glazenwasser komt op tijd en levert goed werk af. Geen gedoe met contant betalen, kan mooi via IDeal of automatisch incasso.”

160x80 sterren recensie cleanwash

“Professioneel gekleed en vriendelijk. Huisje ziet er weer top uit iedere keer. Ook leuk dat je met kerst een kaartje krijgt.”

160x80 sterren recensie cleanwash

“In plaats van schoonmaken kan ik nu andere leuke dingen doen. Het scheelt een hoop zorgen. Bedankt!”

160x80 sterren recensie cleanwash

Zorgeloos naar buiten kijken in Grootegast?

Geen zorgen om het onderhoud van uw woning

Langere levensduur van ramen en kozijnen

Meer licht in uw woning

Extra tijd voor belangrijkere dingen

Schone ramen zonder frustrerende strepen

Het schoonmaken van de ramen kost veel tijd en energie. Als u het uitbesteed, dan kunt u doen waar u uw extra vrije tijd aan wilt besteden en nemen wij de zorgen voor uw woning over. We gaan direct aan de slag voor u. Meer dan 2500 mensen gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in Grootegast