Glazenwasser Haren

Glazenwasser in Haren; meer vrije tijd en minder zorgen

Er is niets prettiger dan naar buiten kijken door heldere en streeploos schone ramen. Onze glazenwassers zorgen dankzij hun ruime ervaring in Haren niet alleen voor helder zicht maar zorgen er ook voor dat u kozijnen zo lang mogelijk meegaan. Dit betekent minder onderhoud aan uw woning in Haren op de korte en lange termijn. Daarnaast gaan we altijd voor het meest duurzame resultaat.

Op het gebied van telescoopbewassing en traditionele glasbewassing kunnen wij u volledig ontzorgen met onze expertise. Wij nemen kozijnen en deuren standaard mee. Geeft u uw woning ook een langere levensduur?

Een professionele glazenwasser levert u het volgende op:

 Meer licht in huis

Geen frustrerende strepen of druipers

Behoud van kozijnen

 Helder zicht

  • Kozijn Vies Woning
  • Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Cleanwash Groningen als uw glazenwasser in Haren

Hoe fijn zou het zijn als u het schoonmaken van uw ramen en kozijnen zou kunnen uitbesteden aan een glazenwasser met kennis van zaken? Door onze CleanComfort filosofie is glasbewassing meer geworden dan alleen ‘een doekje erover’. Met passende glasbewassing zorgt u dat uw woning beter onderhouden wordt en langer meegaat. De juiste schoonmaakmethodes die zorgen voor dat streeploze resultaat. De keuze uit de juiste opzetborstels, schoonmaakmiddelen en schoonmaaktechnieken.

Waar wij u o.a. mee kunnen helpen

Telescoopbewassing

Wij maken gebruik van ons eigen geproduceerde osmosewater bij telescoopbewassing. Hierdoor hebben we een ruime watervoorraad en hebben daardoor altijd voldoende water om uw ramen te wassen. Daarnaast gebruiken wij voor de u gewenste klus verschillende telescoopstelen die elk geschikt zijn voor specifieke ondergronden, Hierdoor ontstaan er geen krassen op uw ramen. Zonder het gebruik van een hoogwerker kunnen wij tot wel 15 meter hoogte uw ramen schoonmaken en garanderen nog steeds een streeploos schoon resultaat.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Bij moeilijk bereikbare plekken is het soms nodig om op de traditionele manier ramen te wassen. Dit doen wij met professionele inwassers, wissers en professionele schoonmaaktechnieken. De ramen worden zo met de uiterste precisie met de hand streeploos schoongemaakt. Wij gebruiken bij traditionele glasbewassing uitsluitend duurzame  en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, zodat de natuur zo min mogelijk wordt belast.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

“Eindelijk een glazenwasser gevonden die echt goed schoonmaakt en de tijd neemt voor onze ramen en wensen.”

160x80 sterren recensie cleanwash

“Cleanwash Groningen zorgt ervoor dat de ramen van onze B&B om de 6 weken keurig wordt schoongemaakt. Sinds ik klant ben heb ik meer uren kunnen besteden aan uitjes met mijn gasten in plaats van schoonmaken.”

160x80 sterren recensie cleanwash

“Een tijd gezocht naar een glazenwasser die mijn monumentale woning kan reinigen, nadat de vorige een aantal krassen had achtergelaten op onze glas-in-lood ramen. Erg blij met Cleanwash.”

160x80 sterren recensie cleanwash

Toe aan helder zicht in Haren?

 Extra tijd voor andere belangrijke dingen

Meer licht in uw woning

Langere levensduur van ramen en kozijnen

Geen zorgen om het onderhoud van uw woning

Schone ramen zonder frustrerende strepen

De schoonmaken van de ramen kost veel tijd en energie. Besteed het uit. Dan kunt u doen waar u uw extra vrije tijd aan wilt besteden en nemen wij de zorgen voor uw woning over. We gaan direct voor u aan de slag. Meer dan 2500 mensen gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in Haren