Glazenwasser Hoogezand-Sappemeer

Glazenwasser in Hoogezand

Ramen wassen zorgt dat uw kozijnen langer meegaan. En het zorgt voor meer licht in huis. Wij zorgen voor een schoon en duurzaam resultaat. Dat komt door onze ervaring en oog voor detail. Wij nemen ons vak serieus. Zo heeft u minder onderhoud op korte en lange termijn.

Wij doen telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Komen wij langs? Dan nemen wij deuren en kozijnen standaard mee.

Ik merk dat de klant op de eerste plek komt bij dit bedrijf omdat ik nergens meer om hoef te denken. Het voelt erg luxe. Prijs/kwaliteit verhouding is super!

Ik ben ontzorgt van het schoonmaken van mijn ramen. Hij komt trouw elke twee maand. Maakt alles super schoon en geen ergerlijke druipers meer. Kozijn werk en de deuren mooi meegenomen. Laatste keer werd dag verschoven ivm de storm. Anders waren mijn ramen weer direct vies geweest. Super meegedacht!

Professionele glasbewassing zorgt voor:

Een lichter huis

 Onbelemmerd zicht

Minder onderhoud aan kozijnen

Schone ramen zonder strepen of krassen

Kozijn Vies Woning
Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Wat betekent glasbewassing voor u?

Ramen wassen is meer dan boenen. Wij gebruiken professionele opzetborstels, schoonmaakmiddelen technieken. En zorgen voor uw huis. Wij geven het onze professionele aandacht en laten uw huis in Hoogezand netjes en schoon achter. Dat betekent schone ramen en kozijnen die lang mee gaan, zonder zorgen.

Telescoopbewassing

Met de telescoop wassen wij ramen tot 15 meter hoog. Dit doen wij zonder hoogwerker. Wij gebruiken verschillende telescoopstelen. Elk geschikt voor een specifieke ondergrond. Wij gebruiken ons eigen osmosewater. Zo ontstaan er geen strepen of krassen. En hebben we altijd voldoende water.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Ramen wassen met de hand is soms beter dan de telescoopsteel. Bijvoorbeeld als uw huis bijzonder glas heeft, zoals glas in lood. Ook bij moeilijk bereikbare plekken kunnen we kiezen soms voor traditionele glasbewassing. Ook dan gebruiken wij professioneel materiaal. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken wij duurzaam schoonmaakmiddel als wij ramen wassen met de hand.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Glasbewassing uitbesteden in Hoogezand?

 Meer vrije tijd

Een lichter huis

 Onbelemmerd zicht

Minder onderhoud aan kozijnen

Schone ramen zonder strepen of krassen

Het onderhoud van uw woning kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag. Meer dan 2500 klanten gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in Hoogezand