Glazenwasser Leek

Glasbewassing in Leek

Hoe schoner uw ramen, hoe langer uw kozijnen meegaan. En hoe lichter het is in huis. Wij zorgen voor een schoon en duurzaam resultaat. Dat komt door onze ervaring en oog voor detail. U heeft minder onderhoud op korte en lange termijn.

Wij doen telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Kozijnen en deuren nemen wij standaard mee.

We zijn al klant sinds het begin van Cleanwash Groningen en we zijn niet van plan om weg te gaan. Dennis is vriendelijk, professioneel en neemt veel taken van ons over. Een heerlijk gevoel!

Aardig jongeman en houdt zich aan de afspraken. Een heel verschil met onze vorige glazenwasser.

Professionele glasbewassing zorgt voor:

Een lichter huis

 Onbelemmerd zicht

Minder onderhoud aan kozijnen

Schone ramen zonder strepen of krassen

Kozijn Vies Woning
Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Wat betekent glasbewassing voor u?

Ramen wassen is meer dan boenen. Wij gebruiken professionele opzetborstels, schoonmaakmiddelen technieken. En zorgen voor uw huis. Wij geven het onze professionele aandacht en laten uw huis in Leek netjes en schoon achter. Dat betekent schone ramen en kozijnen die lang mee gaan, zonder zorgen.

Telescoopbewassing

Met de telescoop wassen wij ramen tot 15 meter hoog. Dit doen wij zonder hoogwerker. Wij gebruiken verschillende telescoopstelen. Elk geschikt voor een specifieke ondergrond. Wij gebruiken ons eigen osmosewater. Zo ontstaan er geen strepen of krassen. En hebben we altijd voldoende water.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Ramen wassen met de hand is soms beter dan de telescoopsteel. Bijvoorbeeld als uw huis bijzonder glas heeft, zoals glas in lood. Ook bij moeilijk bereikbare plekken kunnen we kiezen soms voor traditionele glasbewassing. Ook dan gebruiken wij professioneel materiaal. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken wij duurzaam schoonmaakmiddel als wij ramen wassen met de hand.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Glasbewassing uitbesteden in Leek?

 Meer vrije tijd

Een lichter huis

 Onbelemmerd zicht

Minder onderhoud aan kozijnen

Schone ramen zonder strepen of krassen

Het onderhoud van uw woning kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag. Meer dan 2500 klanten gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in Leek