Glazenwasser Leek

Glazenwasser in Leek; meer vrije tijd en minder zorgen

Streeploos schone ramen zijn natuurlijk super fijn om doorheen te kijken. Daarnaast wilt u natuurlijk ook u kozijnen zo lang mogelijk laten meegaan. Onze glazenwassers met ruime ervaring zorgen in Leek niet alleen voor helder zicht, maar ook voor behoud van uw woning en een duurzaam resultaat. Dit betekent uiteindelijk veel minder onderhoud aan uw woning in Leek.

Onze expertise bieden wij aan op het gebied van telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. De kozijnen en deuren maken we ook altijd voor u schoon. Gunt u uw woning ook een langere levensduur?

Een professionele glazenwasser levert u het volgende op:

 Meer licht in huis

Behoud van kozijnen

 Helder zicht

Geen frustrerende strepen of druipers

  • Kozijn Vies Woning
  • Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Cleanwash Groningen als uw glazenwasser in Leek

Met de juiste technieken, borstels en schoonmaakmiddelen zorgen we voor dat streeploze resultaat. Glasbewassing is meer dan alleen ‘een doekje erover’. Met glasbewassing zorgt u dat uw woning beter wordt onderhouden en langer meegaat. Fijn zou het zijn als u het schoonmaken van uw ramen en kozijnen zou uitbesteden aan een glazenwasser met kennis van zaken. Een die werkt volgens de CleanComfort filosofie.

Waar wij u o.a. mee kunnen helpen

Telescoopbewassing

Bij telescoopbewassing gebruiken wij ons eigen gemaakte osmosewater. We hebben daardoor altijd voldoende water om uw ramen te wassen. Daarnaast gebruiken wij verschillende borstels en telescoopstelen die elk geschikt zijn voor specifieke ondergronden, Hierdoor vermijden we krassen op uw ramen. Zonder het gebruik van een hoogwerker kunnen wij tot 15 meter hoogte uw ramen en kozijnen schoonmaken en nog steeds een streeploos schoon resultaat garanderen.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Bij bijzondere glassoorten is het soms nodig om op de traditionele manier ramen te wassen. Dit doen wij met professionele inwassers, wissers en professionele schoonmaaktechnieken. De ramen worden zo met de grootste zorg met de hand schoongemaakt. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel daarom gebruiken wij bij traditionele glasbewassing uitsluitend duurzame schoonmaakmiddelen, zodat we het milieu zo min mogelijk belasten.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

“Vanwege een bezichtiging hadden we snel een glazenwasser nodig. Dennis kwam de volgende dag direct. Aanrader!”

160x80 sterren recensie cleanwash

“Aardig jongeman en houdt zich aan de afspraken. Een heel verschil met onze vorige glazenwasser.”

160x80 sterren recensie cleanwash

“We zijn al klant sinds het begin van Cleanwash Groningen en we zijn niet van plan om weg te gaan. Dennis is vriendelijk, professioneel en neemt veel taken van ons over. Een heerlijk gevoel!”

160x80 sterren recensie cleanwash

Zorgeloos schoon zicht in Leek?

 Extra tijd voor andere belangrijke dingen

Meer licht in uw woning

Langere levensduur van ramen en kozijnen

Geen zorgen om het onderhoud van uw woning

Schone ramen zonder frustrerende strepen

De schoonmaken van de ramen kost veel tijd en energie. Besteed het uit. Dan kunt u doen waar u uw extra vrije tijd aan wilt besteden en nemen wij de zorgen voor uw woning over. We gaan direct voor u aan de slag. Meer dan 2500 mensen gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in Leek