Glazenwasser Westerkwartier

Glazenwasser in het Westerkwartier: meer vrije tijd en minder zorgen

Er is niets fijner dan te genieten van het westerkwartier door naar buiten te kijken door heldere en streeploos schone ramen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook uw kozijnen zo lang mogelijk behouden. Met ruime ervaring zorgen onze  glazenwassers in het westerkwartier niet alleen voor helder zicht, maar ook voor een duurzaam resultaat. Dit betekent minder onderhoud aan uw woning in het westerkwartier op de korte en lange termijn en goed voor het milieu.

Wij bieden onze kennis en vakmanschap onder andere aan op het gebied van glasbewassing zoals telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Wij nemen de kozijnen en deuren altijd voor u mee. Kiest u ook voor een langere levensduur van uw woning?

Een professionele glazenwasser levert u het volgende op:

Behoud van kozijnen

Geen frustrerende strepen of druipers

 Helder zicht

 Meer licht in huis

Geen frustrerende strepen of druipers

  • Kozijn Vies Woning
  • Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Cleanwash Groningen als uw glazenwasser in het Westerkwartier

Door gebruik van de juiste schoonmaakmethode, opzetborstels en schoonmaakmiddelen zorgen we voor dat streeploze resultaat. Glasbewassing is meer dan alleen ‘een doekje erover’. Met passende glasbewassing zorgt u dat uw huis beter onderhouden wordt en langer meegaat. Hoe fijn is het zijn als u het schoonmaken van uw ramen en kozijnen zou kunnen uitbesteden aan een glazenwasser met expertise en kennis van zaken? Een die werkt volgens de CleanComfort filosofie?

Waar wij u o.a. mee kunnen helpen

Telescoopbewassing

Wij maken bij telescoopbewassing gebruik van ons eigen geproduceerde  osmosewater. We hebben hierdoor een ruime voorraad van osmosewater en hebben daardoor altijd voldoende water om uw ramen schoon te maken. Daarnaast gebruiken wij verschillende telescoopstelen met speciale borstels die elk geschikt zijn voor specifieke ondergronden, hierdoor komen er geen krassen op uw ramen. Zonder het gebruik van een hoogwerker kunnen wij tot 15 meter hoogte uw ramen gegarandeerd streeploos schoonmaken.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Elk huis is anders en dit kan soms vragen om een speciale behandeling waarbij we op de traditionele manier ramen gaan wassen. Dit doen wij met professionele inwassers, wissers en professionele schoonmaakmethoden. De ramen worden zo vakkundig met de hand streeploos schoongemaakt. Bij traditionele glasbewassing gebruiken we uitsluitend duurzame schoonmaakmiddelen, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

Snelle offerte en een vriendelijke, nette jongeman die de ramen kwam wassen. Iets prijziger dan mijn andere glazenwasser, maar dan heb je ook wat! Klant is koning hier.

160x80 sterren recensie cleanwash

Anoniem, Niekerk

Ramen keurig schoon elke keer en een uitstekende communicatie met Cleanwash!

160x80 sterren recensie cleanwash

Harold, Zuidhorn

Snel geholpen, zeer vriendelijk. Een aanrader wanneer je een betrouwbare glazenwasser wilt.

160x80 sterren recensie cleanwash

Hendrik, Grootegast

Zorgeloos naar buiten kijken in het Westerkwartier?

 Extra tijd voor andere belangrijke dingen

Meer licht in uw woning

Langere levensduur van ramen en kozijnen

Geen zorgen om het onderhoud van uw woning

Schone ramen zonder frustrerende strepen

De schoonmaken van de ramen kost veel tijd en energie. Besteed het uit. Dan kunt u doen waar u uw extra vrije tijd aan wilt besteden en nemen wij de zorgen voor uw woning over. We gaan direct voor u aan de slag. Meer dan 2500 mensen gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in het Westerkwartier