Glazenwasser Zuidhorn

Glazenwasser in Zuidhorn; meer vrije tijd en minder zorgen

Niets is beter dan naar buiten kijken door heldere streeploos schone ramen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat uw kozijnen zo lang mogelijk behouden blijven. Onze glazenwassers zorgen met hun ruime ervaring in Zuidhorn niet alleen voor helder zicht, maar ook voor een duurzaam resultaat. Dit betekent minder onderhoud aan uw huis in Zuidhorn zowel op de korte als lange termijn.

Wij bieden onze kennis en expertise onder andere aan op het gebied van telescoopbewassing en traditionele glasbewassing. Wij nemen kozijnen en deuren hierbij altijd mee. Geeft u uw huis ook een langere levensduur?

Een professionele glazenwasser levert u het volgende op:

Behoud van kozijnen

 Helder zicht

Geen frustrerende strepen of druipers

 Meer licht in huis

  • Kozijn Vies Woning
  • Kozijnen Schoon Huis Glazenwasser

Cleanwash Groningen als uw glazenwasser in Zuidhorn

Glasbewassing is meer dan alleen ‘een doekje erover’. Met glasbewassing in Zuidhorn zorgt u dat uw woning beter onderhouden wordt en langer geconserveerd blijft.Door de juiste keuze van opzetborstels, schoonmaakmiddelen, telescoopstelen en de juiste schoonmaakmethode zorgen we voor dat streeploze resultaat. Hoe fijn zou het zijn als u het schoonmaken van uw ramen en kozijnen zou kunnen uitbesteden aan een glazenwasser met de juiste kennis van zaken? Een die werkt volgens de CleanComfort filosofie?

Waar wij u o.a. mee kunnen helpen

Telescoopbewassing

Bij telescoopbewassing maken we gebruik van ons eigen geproduceerde  osmosewater. Hierdoor hebben we een ruime watervoorraad en hebben daardoor altijd voldoende water om uw ramen en kozijnen te wassen. Daarnaast gebruiken wij verschillende telescoopstelen die elk een eigen functie hebben en geschikt zijn voor specifieke ondergronden, Hierdoor ontstaan er geen krassen op uw ramen. Wij kunnen tot 15 meter hoog schoonmaken zonder het gebruik van een hoogwerker en nog steeds een streeploos resultaat garanderen.

telescoop bewassing ramen wassen water telescoopsteel Cleanwash Groningen

Traditionele glasbewassing

Soms is het nodig om op de traditionele manier ramen te wassen. Dit doen wij met professionele inwasserswissers en professionele schoonmaakmethode. De ramen worden zo met de grootste zorg met de hand streeploos droog getrokken. Wij gebruiken bij traditionele glasbewassing altijd duurzame en biologische schoonmaakmiddelen, zodat we het milieu zo min mogelijk belasten.

Traditionele glasbewassing cleanwash Groningen ramen wassen professional

“Dennis heeft bij de eerste afspraak aan me verteld dat de kozijnen op een paar punten snel geverfd moeten worden, waar ik helemaal niet bij stil gestaan. Het is erg fijn dat hij zo meedenkt. Ramen zijn ook super schoon trouwens.”

160x80 sterren recensie cleanwash

“Elke afspraak is weer een feestje, je ziet zo’n verschil!”

160x80 sterren recensie cleanwash

“Ramen keurig schoon elke keer en een uitstekende communicatie met Cleanwash!”

160x80 sterren recensie cleanwash

Zorgeloos schoon zicht in Zuidhorn?

 Extra tijd voor andere belangrijke dingen

Meer licht in uw woning

Langere levensduur van ramen en kozijnen

Geen zorgen om het onderhoud van uw woning

Schone ramen zonder frustrerende strepen

De schoonmaken van de ramen kost veel tijd en energie. Besteed het uit. Dan kunt u doen waar u uw extra vrije tijd aan wilt besteden en nemen wij de zorgen voor uw woning over. We gaan direct voor u aan de slag. Meer dan 2500 mensen gingen u voor.

Ja, ik wil een glazenwasser in Zuidhorn