Blog
jul 02
corona maatregelen covid-19 cleanwash groningen

Maatregelen Corona Virus (update 17 juni 2021)

Cleanwash Groningen treft extra maatregelen tijdens werkzaamheden in verband met het COVID-19 (Corona) virus. Wat betekent dit voor u?

Het kabinet is de landelijke maatregelen geleidelijk aan het versoepelen, omdat het aantal coronabestemmingen daalt en het aantal gevaccineerden stijgt. Lees hier een kort overzicht van de landelijke coronamaatrdegelen.

Cleanwash Groningen neemt de situatie rondom het Corona virus serieus en treft daarom extra maatregelen tijdens werkzaamheden. Bij deze maatregelen volgen wij het advies van het RIVM. Dit heeft verder geen gevolgen voor u als klant.

Wij treffen de volgende maatregelen:

  • Wij schudden geen handen
  • Wij hebben desinfectiemiddel en papieren zakdoeken bij ons
  • Wij dragen een mondkapje bij binnenwerkzaamheden
  • Wij houden 1,5 m afstand
  • Bij hoesten, kuchen of verkoudheidsverschijnselen blijven wij thuis.
  • Daarnaast hebben wij tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden extra aandacht voor de reiniging van contactpunten, zoals deurklinken.

Bovenstaande maatregelen treffen wij om de gezondheid van u en ons te waarborgen. Verder verandert er niets en hopen wij u te kunnen verblijden met een schone woning of bedrijfspand.

Heeft u vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met de informatielijn van het RIVM: 0800-1351. Mocht u naar aanleiding van onze maatregelen nog vragen hebben, neemt u dan binnen kantoortijden contact met ons op.

Deel dit!