CleanComfort

Het “CleanComfort” principe

Het uitbesteden van de schoonmaak van uw woning is prettig, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat dit goed gebeurt. Bij het uitvoeren van onze diensten werken wij vanuit het “CleanComfort” principe. Deze werkwijze omvat ons idee van de betrouwbare schoonmaakpartner die wij iedereen toewensen.

Het CleanComfort principe leggen wij u graag uit aan de hand van 7 punten:

  1. Nette betrouwbare vakmensen
  2. Heldere communicatie
  3. Duidelijke afspraken
  4. Schoon resultaat
  5. Snel geholpen
  6. Aandacht voor uw wensen en uw woning
  7. Ontzorgen is onze prioriteit

1. Nette betrouwbare vakmensen

Bij het gebruik maken van professionele schoonmaakdiensten is het van belang dat u de schoomaakprofessional vertrouwt. Hij (of zij) is immers degene die regelmatig bezig is met het onderhoud van uw huis. Onze professionals roken niet, zien er verzorgd uit, dragen ten alle tijden bedrijfskleding en kunnen zich legitimeren. Zo bent u verzekerd van representatieve en betrouwbare schoonmakers die streven naar het beste resultaat.

Cleanwash Groningen Logo Professionele bedrijfskleding Glazenwasser Schoonmaakbedrijf

2. Heldere communicatie

Wij hopen dat ieder bedrijf u vriendelijk te woord staat. Klantgerichtheid vinden wij erg belangrijk en daarom hechten wij waarde aan vriendelijke en heldere communicatie. We merken dat onze klanten dit erg waarderen. Het klantgerichte aspect van Cleanwash Groningen maakt ons kennelijk erg bijzonder in de schoonmaakbranche en daar zijn we erg trots op.

3. Duidelijke afspraken

Wanneer u klant wordt bij Cleanwash Groningen (en het CleanComfort gevoel ervaart) zetten wij de afspraken nogmaals voor u op een rij. Wij geven dan onder andere aan wat u van ons mag verwachten, de uit te voeren schoonmaakdiensten en de schoonmaakfrequentie. Zo weet u waar u aan toe bent en over welke dingen u niet meer na hoeft te denken. Helder!

Ik ben erg blij met Cleanwash. Zij komen de afspraken na en ze zijn er op de afgesproken tijd. Je krijgt altijd een mooi resultaat!!

160x80 sterren recensie cleanwash

Iris, Groningen

4. Schoon resultaat

Wat is een schoonmaakbedrijf zonder schoon eindresultaat? Precies. Onderdeel van onze CleanComfort werkwijze is onze passie voor schoonmaak wat resulteert in een streeploos en schoon resultaat. Geen zorgen om frustrerende strepen of, nog erger, krassen op de ramen. Wij vertrekken niet voordat schoon ook echt schoon is.

5. Snel geholpen

Stel, u hebt een vraag of opmerking. Niets is vervelender dan een lange tijd wachten op antwoord, niet waar? Daarom wacht u bij ons niet langer dan een werkdag op een reactie bij een offerte- of contactaanvraag. Maar, daar stoppen we niet. Ook nadat u klant bij ons bent geworden kunt u uw vragen en opmerking bij ons kwijt en wordt u snel geholpen.

6. Aandacht voor uw wensen en uw woning

Wij concurreren niet op prijs, maar op aandacht. Aandacht voor uw wensen en uw woning. Wanneer wij bij u langskomen voor een offerte luisteren wij naar uw wensen en bekijken wij uw woning. Daarna geven wij professioneel advies wat resulteert in een offerte op maat.

Maar ook na het eerste contact houden wij de staat van uw woning in de gaten. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over het onderhoud van uw woning. Zien wij dat de windveren een nieuwe verflaag nodig hebben? Zit er een wespennest? Wij geven dit dan direct aan u door.

7. Ontzorgen is onze prioriteit

“Wij nemen uw zorgen uit handen”. Een zin die ons typeert. Dit geldt voor het uitvoeren van onze schoonmaakdiensten, maar ook ervoor en erna. Zo factureren wij bijvoorbeeld uitsluitend nadat wij de schoonmaakwerzaamheden hebben verricht en dus nooit vooraf. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken om onverwachte kosten op de factuur. Wij factureren uitsluitend wat met u is afgesproken.

Daarnaast bent u bij ons niet gebonden aan een specifieke betaalmethode. Wij hanteren de betaalmethode die uw voorkeur heeft. U wensen staan bij ons centraal. Betaalt u graag via IDeal of vindt u een automatisch incasso toch makkelijker? Dan zorgen we dat dit geregeld wordt.

Ik ben ontzorgt van het schoonmaken van mijn ramen. Hij komt trouw elke twee maand. Maakt alles super schoon en geen ergerlijke druipers meer. Kozijn werk en de deuren mooi meegenomen. Laatste keer werd dag verschoven ivm de storm. Anders waren mijn ramen weer direct vies geweest. Super meegedacht!

160x80 sterren recensie cleanwash

Jeanette, Hoogezand-Sappemeer

Eindelijk een glazenwasser gevonden die echt goed schoonmaakt en de tijd neemt voor onze ramen en wensen.

160x80 sterren recensie cleanwash

Daan, Haren

Wilt u het CleanComfort gevoel ook ervaren?

Representatieve en betrouwbare vakmensen

Vriendelijke en heldere communicatie

 Duidelijke afspraken

Streeploos schoon resultaat

Binnen 1 werkdag een reactie op uw aanvraag

Wij houden de staat van uw woning in de gaten

Geen onverwachte kosten op de factuur

Het onderhoud van uw woning kost veel energie en is niet zomaar klaar. Laat ons uw zorgen hiervoor overnemen. U ontzorgen is onze prioriteit. Terwijl u geniet van uw vrije tijd, gaan wij direct voor u aan de slag.

Ja, ik wil CleanComfort ervaren