CleanComfort

CleanComfort

Wilt u het schoonmaken van uw woning uitbesteden? Dat scheelt tijd en zorgen. Het is dan belangrijk dat het schoonmaakbedrijf uw woning goed reinigt. Anders zit u daarna nog steeds met zorgen.

Wij werken volgens de CleanComfort filosofie. Het is onze visie op de ideale schoonmaakpartner waar u op kunt vertrouwen.

Onze filosofie bestaat uit 7 punten:

  1. Betrouwbaar en discreet
  2. Communicatie met een lach
  3. Duidelijke afspraken
  4. Schoon resultaat
  5. Antwoord binnen 1 dag
  6. Aandacht
  7. Ontzorgen is onze prioriteit

1. Betrouwbaar en discreet

Wij vinden het belangrijk dat u uw schoonmaakpartner kunt vertrouwen. Hij helpt u bij het onderhoud van uw huis. Onze vakmensen roken niet en dragen altijd bedrijfskleding. Zij zijn discreet en kunnen zich legitimeren. Zo bent u verzekerd van betrouwbare en nette professionals rond uw woning.

 

2. Communicatie met een lach

Een vriendelijk gezicht vinden wij normaal. Wij hechten waarde aan heldere communicatie en denken met u mee. Wij merken dat onze klanten dit waarderen. Onze klantgerichte houding maakt ons bijzonder in de schoonmaakbranche. Daar zijn we trots op.

3. Duidelijke afspraken

Bent u klant bij ons? Dan maken wij een overzicht van de afspraken. In dit overzicht staat wat u van ons mag verwachten. Er staat wat wij schoonmaken en wanneer. Wij houden deze planning voor u bij. Zo weet u waar u aan toe bent. Dat scheelt u zorgen.

 

4. Schoon resultaat

Onze vakmensen wassen uw ramen met passie. Ons schoonmaakvak is bijzonder. En wij nemen ons vak serieus. Wij vertrekken niet voordat schoon echt schoon is. Zonder strepen en krassen.

Ik ben erg blij met Cleanwash. Zij komen de afspraken na en ze zijn er op de afgesproken tijd. Je krijgt altijd een mooi resultaat!!

Iris, Groningen

5. Antwoord binnen 1 dag

Vraagt u een offerte aan? Dan reageren wij binnen 1 werkdag. Heeft u een vraag of een opmerking? Neem contact met ons op. Ook dan ontvangt u antwoord binnen 1 werkdag. Wij helpen u snel, zonder zorgen.

 

6. Aandacht

Wij concurreren niet op prijs, maar op aandacht. Vraagt u een offerte aan? Dan luisteren wij naar uw wensen. Daarna inspecteren wij de buitenkant van uw woning. Wij geven u professioneel advies en doen u een voorstel.

Bent u klant bij ons en komen wij langs? Tijdens onze werkzaamheden controleren wij de staat van uw huis. Zien wij iets dat uw aandacht verdient? Zoals een wespennest of verf in slechte staat? Dan geven wij dit direct aan u door.

 

7. Ontzorgen is onze missie

Wij houden ons aan de afspraak. Dat voorkomt zorgen. Daarom facturen wij alleen het bedrag dat met u is afgesproken. Wij sturen u een factuur na de schoonmaak. Nooit vooraf. Wilt u de factuur betalen? Dan kunt u kiezen uit verschillende betaalmethodes. Bijvoorbeeld iDeal of automatische incasso. Wilt u de betaalmethode wijzigen? Dat regelen we.

Eindelijk een glazenwasser gevonden die echt goed schoonmaakt en de tijd neemt voor onze ramen en wensen.

Daan, Haren

Ik ben ontzorgt van het schoonmaken van mijn ramen. Hij komt trouw elke twee maand. Maakt alles super schoon en geen ergerlijke druipers meer. Kozijn werk en de deuren mooi meegenomen. Laatste keer werd dag verschoven ivm de storm. Anders waren mijn ramen weer direct vies geweest. Super meegedacht!

Jeanette, Hoogezand

Schoon huis zonder zorgen?

Discrete en betrouwbare vakmensen

Vriendelijke en professionele vakmensen

 Duidelijke afspraken

Streeploos schoon resultaat

Antwoord binnen 1 werkdag

Wij zorgen voor uw huis

Geen onverwachte kosten op de factuur

Het onderhoud van uw woning kost veel tijd en energie. Laat ons uw zorgen overnemen en geniet van uw vrije tijd. Wij gaan voor u aan de slag.

Ervaar CleanComfort